Tegnefilmen med udgangspunkt i "Drengen, muldvarpen, ræven og hesten" vinder Oscar

Tegnefilmen med udgangspunkt i "Drengen, Muldvarpen, Ræven og Hesten" har vundet en oscar 👍👍for bedste animerede kortfilm.

"Drengen, muldvarpen, ræven og hesten" er en børnebog skrevet og illustreret af Charlie Mackesy. Bogen følger fire karakterer, der udforsker livets udfordringer og venskabets magi.

Bogen starter med en dreng, der går en tur i skoven og møder en muldvarp, der graver en tunnel. Drengen spørger muldvarpen, hvad meningen med livet er, og muldvarpen svarer, at det er at finde nogen at elske og at blive elsket af.

Senere møder de to venner en ræv, der er blevet såret af en fælde. Drengen, muldvarpen og hesten hjælper ræven, og de fire begynder at blive venner. De rejser sammen, oplever eventyr og støtter hinanden i svære tider.

Bogen udforsker temaer som venskab, ensomhed, sorg, håb og kærlighed gennem de fire karakterers interaktioner. Illustrationerne er en integreret del af historien og bidrager til bogen's stemning og følelse.

"Drengen, muldvarpen, ræven og hesten" er en hjertevarmende og filosofisk børnebog, der appellerer til både børn og voksne.


Drengen, muldvarpen, ræven og hesten

Drengen, muldvarpen, ræven og hesten

Drengen, muldvarpen, ræven og hesten

Normalpris 249,95 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.